Hermadix

1-7 van 7 producten

Hermadix: verleng de levensduur van hout

Hermadix levert al sinds 1945 diverse duurzame verven en beitsen voor hout. Meubels, trappen, vloeren en wanden van hout gaan jaren langer mee als ze zijn bewerkt met de producten van Hermadix. Afhankelijk van het verfproduct en de houtsoort combineer je Hermadix met voorstrijk of gebruik je het direct op een houten ondergrond. In de winkels van Hubo vind je een ruime collectie voordelige Hermadix verfproducten. 

Hermadix impregneermiddelen

Zoek je een kleurloos impregneermiddel voor onbehandeld hout? Kies dan voor een Hermadix primer. Er zijn diverse voorbewerkingsproducten van Hermadix die zachte houtsoorten perfect impregneren. Gebruik het bijvoorbeeld op vuren of grenen objecten, zoals schuren en schuttingen. De unieke olie zal diep in het hout doordringen en daardoor de indringing van vocht voorkomen. Je verlengt de levensduur van het hout hiermee aanzienlijk. Na de voorbehandeling met impregneermiddel dien je het hout af te werken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een dekkende verf van Hermadix met grondverf combineren. 

Hermadix teakolie en onderhoudsolie voor hardhout

Wil jij je mooie teakhouten tuinmeubelen goed beschermen tegen weer en wind? Gebruik dan teakolie van Hermadix. Deze fantastische olie zorgt dat de natuurlijke uitstraling van je kostbare meubels lang behouden blijft. Zo voorkom je met dit waterafstotende product dat het prachtige hout vuil wordt en vergrijst. Ieder hardhouten object is te eenvoudig behandelen met de speciale onderhoudsolie van Hermadix. Dankzij de speciale samenstelling wordt de schadelijke invloed van de zon en vocht geweerd. Je kan kiezen uit diverse kleuren.