Wyzonol

1-16 van 100 producten

Wijzonol lak, gewoon bij Hubo

Ben je op zoek naar een goede lak voor je interieur of wil je graag je schutting of hek buiten lakken? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. In ons assortiment zijn tal van verschillende soorten lak te vinden van verschillende merken. Zo ook van het onafhankelijke Nederlandse familiebedrijf Wijzonol. Dit merk, dat bestaat sinds 1916, staat bekend om haar goede lakken en verfsoorten. Wijzonol wordt door veel professionele schildersbedrijven en schilders gebruikt.

Duurzaamheid voorop

De verf en lak van Wijzonol staat bekend om zijn duurzaamheid en topkwaliteit. Met deze verf kunnen professionele schilders en doe-het-zelvers heerlijk aan de slag en weten ze dat dit voor een extreem lange periode zal blijven zitten. Zo hoef je niet op de paar jaar opnieuw te gaan verven of lakken. In het online assortiment van Hubo zijn tal van verschillende kleuren lak van dit bekende merk opgenomen, waardoor er altijd een lak tussen zit die volledig aan jouw wensen voldoet.

Wat heb ik nodig?

Voordat je begint aan het lakken van een tafel, deur of hek is het belangrijk om te weten wat je precies nodig zult hebben om je klus tot een goed einde te brengen. Naast de verschillende soorten lak, bieden wij ook een groot aantal accessoires waarmee je de lak kunt aanbrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de juiste lakkwast? Heb je nog vragen over het lakken? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder.