Tenco

1-16 van 101 producten

De beschermende beitsen van Tenco

Tenco is leverancier van toonaangevende kwaliteitsbeitsen voor doe-het-zelvers en professionals. Het aanbod bestaat uit een brede range beitsen en andere producten voor het behandelen van onder meer hout en metaal. Hiermee maak je jouw woning en tuin mooi. Via Hubo kun je deze fantastische verfproducten voor aantrekkelijke prijzen aanschaffen. 

Tenco tuinbeits: verfraaiing en bescherming

Voor al die mooie en handige objecten in je tuin ontwikkelde Tenco diverse tuinbeitsen van hoge kwaliteit. Deze buitenbeitsen beschermen het hout van je schutting, tuinhek, palissaden, tuinmeubels enzovoort. Er zijn speciale producten voor verschillende houtsoorten, zoals grenen, steigerhout en douglas hout. De tuinbeitsen zijn gemakkelijk in het gebruik en sneldrogend. Ze bieden het hout optimale bescherming tegen allerlei weersinvloeden en verfraaien de natuurlijke uitstraling. Maak je keuze uit meerdere transparante en dekkende varianten. Zo is bijvoorbeeld ook het degelijke Tenco Boerengroen verkrijgbaar. 

Een breed assortiment verfproducten

Het assortiment Tenco producten is zeer compleet. Het bevat lakken, verven, oliën en een aantal speciale producten. Voor het beschermen en verfraaien van ijzerwerk kun je bijvoorbeeld ijzercoat aanbrengen. Dit roestwerende middel hecht uitstekend op onder andere ijzeren hekken en muurankers. Wellicht zoek je een alternatief voor carbolineum? Dan is Tenco Pracht carbobruin een zeer geschikte optie. Dit houtbeschermingsmiddel dringt diep in het hout en benadrukt de houtnerven. Verder vind je bij Hubo ook Tenco producten die houtworm en andere schadelijke insecten voor je hout tegengaan. Hiermee verjaag je het ongedierte en voorkom je dat de aantasting je mooie hout verergert.