Hermadix

1-16 van 104 producten

Hermadix beitsen: perfecte duurzame verfproducten

Zoek je een perfecte beits voor de afwerking van hout? Dan zit je helemaal goed bij Hermadix. Dit gerenommeerde kwaliteitsmerk maakt sneldrogende beitsen die gemakkelijk aan te brengen zijn. Er zijn producten voor diverse houtsoorten en geïmpregneerd hout. Hardhout, vuren, grenen, steigerhout, douglas hout en ruw hout hebben een behandeling met een specifieke beits nodig als je er een lange tijd van wilt genieten. Bij Hubo vind je deze beitsen voor lage prijzen. 

Tuindecoratiebeitsen en verfbeitsen

Zacht hout, zoals vuren en grenen, wordt geïmpregneerd om het een langere levensduur te geven. Daarnaast moeten deze houtsoorten gebeitst worden om de invloed van zon, regen en wind tegen te gaan. Hermadix ontwierp speciale tuindecoratiebeitsen voor oud en nieuw geïmpregneerd tuinhout. Hiermee kun je tuinhuisjes, schuttingen, tuinmeubels, pergola’s en dergelijke voorzien van een beschermende laag. Er zijn zowel transparante als dekkende varianten verkrijgbaar. Heb je tuinspullen van hardhout? Gebruik dan de hardhoutbeits van Hermadix. Hiermee zorg je dat het prachtige natuurlijke karakter van je hardhout lang behouden blijft. Daarnaast is er steigerhoutbeits verkrijgbaar. Hermadix maakt ook universele verfbeitsen. Deze zijn te gebruiken voor alle houten objecten, zonder dat je grondverf nodig hebt. 

Sublieme houtoliën en impraline’s

Voor de bescherming van Bangkirai hardhout en Douglas hout ontwikkelde Hermadix speciale oliën. Deze producten geven dit prachtige hout een laag die het beschermt tegen water, vervuiling en vergrijzing. Tot slot ben je bij Hermadix aan het juiste adres voor diverse impraline’s. Dit zijn impregnerende producten, zoals bielzenzwart, zwarte teer en carbolineum.