Raamdecoratie

Raamdecoratie

Nieuwe raamdecoratie?

Of je nu geniet van een smakelijk ontbijt in de zon of privacy wil in de badkamer: met de raamdecoratie van Hubo bepaal je het zelf. Onze vakmensen monteren de zonwering netjes aan huis.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je ideale raamdecoratie en zoekt samen met ons naar een oplossing. Onze vakmensen komen vervolgens bij je thuis en meten de plek waar de raamdecoratie komt op.

Samen met ons bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. Onze vakmensen monteren de raandecoratie op maat bij jou thuis.

In 3 stappen naar jouw raamdecoratie

1. Kies de functie

Raamdecoratie heeft verschillende functies. Zo zorgt het in de slaapkamer voor verduistering en in de badkamer voor privacy. Ook isoleert het en heeft het een decoratieve functie.

Bekijk voorbeelden van raamdecoratie door het Hubo vakteam.

raamdecoratie montage
Slaapkamer
Badkamer

2. Kies de stijl

Er is veel keuze in raamdecoratie: plisségordijnen, rolgordijnen, multishades, vouwgordijnen en jaloezieën. Net wat jij leuk vindt.

3. Kies voor gemak

De bediening van raamdecoratie kan met de hand of elektrisch met een app. Wat jij fijn vindt. Het grote gemak van Hubo is de montage, zowel binnen als buiten. Van begin tot eind regelen onze vakmensen alles, van het inmeten en bestellen tot de montage. De werkplek een rommel? De stofzuiger is ons laatste gereedschap.

Het Hubo vakteam staat klaar om de klus van jouw raamdecoratie op te pakken. 

Montage
raamdecoratie
vakteam
raamdecoratie

3 redenen voor raamdecoratie van Hubo

1. Jij bepaalt alles
Samen met onze vakmensen bepaal je de functie en kies je het type en decoratie. Alles naar jouw wens, met vakkundig advies. Bijzondere maat of afwijkende kleur? Regelen we. Niks te gek, klant is (cliché maar waar) koning.

2. Je krijgt de allerbeste service (weer cliché, weer waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de beste opties, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de raamdecoratie bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.
 

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze een plisségordijn of jaloezie moeten inmeten en monteren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw wens niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Kun je zonwering van Hubo bedienen op afstand?

Ja, wij hebben zonwering die je op afstand bestuurt.

Kan ik echt alles uitbesteden aan het Hubo vak team?

Ja, onze vakmensen komen meten, maken en monteren. Allemaal aan huis.

  • Raamdecoratie
  • Raamdecoratie
  • Raamdecoratie
  • Raamdecoratie