Ketting&Koord

1-16 van 55 producten

Kettingen en Koorden

Ben je druk bezig met een leuke klus en moet er het één en ander bevestigd worden met kettingen of koorden? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we tal van bevestigingsmaterialen waarmee je op een gemakkelijke manier dingen kunt bevestigen.

Touw kopen

Touw, het bestaat er in veel verschillende soorten en maten. Maar is ieder type touw geschikt voor wat je er mee wil gaan doen? Het is van belang om goed voor ogen te hebben wat je gaat doen met een stuk touw en vervolgens te kijken of het draad daar goed genoeg voor is.

Nylon touw

Naast traditioneel touw, dat verkocht wordt in veel verschillende maten, is er ook nylon touw. Nylon touw is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van nylon. Nylon is een erg sterk type koord waarmee je bijna alles vast kunt zetten. Met nylon weet je zeker dat iets goed vastgezet wordt en dat het bindtouw niet zomaar breekt.

Koord kopen

Een touw of koord kopen kan natuurlijk op ontzettend veel plekken. De koorden in ons assortiment zijn echter allemaal getest en voldoen aan al onze eisen. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat de touwen en koorden in ons assortiment van goede kwaliteit zijn. Kom gezellig langs in één van de Hubo winkels of kijk eens rond in onze online winkel om te zien of er iets bij zit!