Airco'S Vrijstaand

Filter producten

Prijs
1-4 van 4 producten

Vrijstaande airco’s: flexibel inzetbare verkoeling

Als je op warme dagen de temperatuur in je huis omlaag wilt brengen, is een mobiele airco een uitstekende oplossing. Met dit handige apparaat beheers je het klimaat in je huis, zowel de verkoeling als de luchtvochtigheid. De verrijdbare airco is flexibel inzetbaar in iedere ruimte in je woning. Zo kan je overdag bijvoorbeeld je woonkamer koelen en in de nacht je slaapkamer. Wil je ook zo’n handige airco kopen? Bij Hubo heb je ruime keuze. 

Het gemak van een mobiele airco

Gun jezelf het gemak van een verrijdbare airco. Je kan het apparaat op ieder moment plaatsen op de plek in huis waar jij graag een lagere temperatuur wilt. Ook zorgt de verplaatsbare airco ervoor dat de vochtigheid van de lucht aangenaam is. Na gebruik is de mobiele airco weer eenvoudig op te bergen. Om goed te kunnen werken heeft de vrijstaande airco een slang. Hiermee wordt het gas van het koelmiddel uit de airco naar buiten afgevoerd. Je dient de slang dus door een raam of deur te leiden. Een mobiele airco zonder slang bestaat in feite niet. Een koeler zonder slang noemt men een aircooler en deze heeft niet mogelijkheid om de luchtvochtigheid te regelen. 

Een verrijdbare airco uitkiezen bij Hubo

Wil je een voordelige mobiele airco kopen? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. Wij leveren laag geprijsde verrijdbare airco’s met een afstandsbediening en een timer. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies te geven bij het maken van je keuze.