Filter producten

Prijs
1-3 van 3 producten

Steigerhout ruw: veelzijdig materiaal

Ruw steigerhout is het perfecte materiaal om zelf prachtige eigentijdse meubels van te maken. Het onbewerkte vurenhout geeft tafels en kasten een robuuste en stoere uitstraling. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dit mooie hout te verwerken in je huis. In het assortiment van Hubo vind je diverse voordelige planken en verbindingslatten van steigerhout. 

Stoere meubels maken van steigerplanken

Met onbehandeld steigerhout kan je van alles maken. Het is geschikt voor de creatie van vele soorten meubilair. Binnenshuis kan je de planken bijvoorbeeld gebruiken voor een ledikant, kapstok of een salontafel. Ook voor toepassingen buitenshuis is steigerhout ideaal, mits je het een beschermende afwerklaag geeft. Zo maak je er gemakkelijk een mooie loungeset met tuintafel van. Het onbehandelde hout is af te werken met lak of beits. Steigerhout is verder fantastisch te combineren met steigerbuizen en verbindingstukken. Het is dus mogelijk werkelijk unieke meubels te creëren. Hubo levert de steigerhouten planken en latten in verschillende uitvoeringen en afmetingen. 

Onbehandeld steigerhout koop je bij Hubo

Steigerplanken koop je voor lage prijzen bij Hubo. De planken en verbindingslatten zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen met steigerhoutschroeven. Jouw zelfgemaakte meubels krijgen dankzij steigerhout een stoer uiterlijk. Meubilair van steigerhout dat je niet afwerkt is enkel binnenshuis bruikbaar en zal in de loop van de tijd vergrijzen. Wil je er een mooie tuinbank of oppottafel mee maken? Zorg dan dat je het steigerhout goed afwerkt, bijvoorbeeld met een transparante beits. Ook kan je de tuinmeubels in iedere gewenste kleur aflakken.