Kunststof glasplaten

Filter producten

Prijs
1-6 van 6 producten

Kunststof glasplaten voor mooie beglazing

Glasplaten van kunststof zijn perfect om op diverse plekken in je huis beglazing aan te brengen. Er zijn verschillende soorten kunststof glasplaten bij Hubo verkrijgbaar, zoals polycarbonaat en acrylaat platen. Ze hebben een uitstekende transparantie en zijn gemakkelijk te verwerken. Gebruik dit doorzichtige plaatmateriaal bijvoorbeeld voor de beglazing van een deur of dakraam. 

Polycarbonaat platen toepassen

Polycarbonaat is een zeer sterke kunststof. Dit transparante materiaal is hard en slagvast. Het is bovendien bestand tegen hoge temperaturen. Polycarbonaat platen zijn sterker dan normaal glas en worden daarom vaak gebruikt als veiligheidsglas. Je kan de platen op vele manieren toepassen. Denk bijvoorbeeld aan de beglazing van een balkon of inbraakwerend glas. Een polycarbonaat plaat heeft een lichter gewicht dan glas en het is eenvoudig op maat te zagen. Hubo levert dit plaatmateriaal in diverse afmetingen. 

Acrylaat plaat of polystyreen plaat kopen

Ook voor laag geprijsde acrylaat platen en polystyreen platen ben je bij Hubo aan het juiste adres. Deze kunststof glasplaten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is polystyreen te leveren in een heldere en een antireflecterende variant. Dit krasbestendige materiaal is zeer bruikbaar voor toepassingen binnenshuis. Denk aan deurbeglazing of het glas voor een posterlijst. Acrylaat plaat is leverbaar in de varianten helder en satijn. Dit sterke materiaal is lichter en goedkoper dan glas. Het is zeer goed te bewerken en te gebruiken voor onder andere terrasoverkappingen, vitrinekasten en wanden van carports. Onze medewerkers geven je graag advies als je kunststof glas voor je klus zoekt.