Laser&Meetgereedschap

Filter producten

Prijs
1-7 van 7 producten

Lasermeetgereedschap voor gemak bij het meten

Bij veel klussen moet je de juiste maten opmeten. Als je een kast maakt of tegels aan het zetten bent, ontkom je er niet aan om te werken met een rolcentimeter of ander meetgereedschap. Met een lasermeter kies je voor maximale nauwkeurigheid en gemak. Laserapparaten kunnen eenvoudige en geavanceerde metingen in een handomdraai uitvoeren. Deze handige tools vind je bij Hubo in diverse uitvoeringen. 

Lijnen en hoeken uitmeten met een laser

Een laserafstandsmeter maakt het berekenen van de juiste afstand en oppervlakte gemakkelijk. Als je drie metingen doet is zelfs een berekening van het volume mogelijk. Je kan het apparaat op een statief plaatsen voor correcte metingen op een grotere afstand. Ook kruis- en lijnlasers zijn ontzettend handig bij het doe-het-zelven. Wil je bijvoorbeeld een schilderij ophangen, een trapleuning monteren of netjes behangen? Met een lijn- en kruislaser zorg je dat de boel perfect wordt uitgelijnd. De laser projecteert kaarsrechte lijnen en kruisen op de wand. Dit helpt jou om elk object mooi recht of onder de gewenste hoek te bevestigen. 

Verschillende soorten lasermeters kopen bij Hubo

De eenvoudig te bedienen lasermeters helpen je bij het bepalen van de juiste lengte, breedte en hoek. Met een kruis- en lijnlaser kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk voorwerpen op een gelijkmatige afstand van elkaar aan de wand bevestigen. Door de moderne lasertechniek kan je snel en precies werken aan je klus. Doe-het-zelven wordt dankzij zo’n handig lasermeetinstrument een stuk eenvoudiger. Hubo heeft een breed assortiment met lasermeetapparatuur.