1-16 van 167 producten

Zagen met het juiste zaagblad

Om goed te kunnen zagen heb je een zaagmachine nodig met het juiste zaagblad. Dit zaagblad moet bovendien goed scherp zijn. Zaagbladen zijn bij Hubo in vele soorten en maten verkrijgbaar. Wij verkopen bladen van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld voor je decoupeerzaag, gatenzaag of reciprozaag. Je kan rekenen op scherpe prijzen. 

Zaagblad vervangen

Welke zaag en welk zaagblad je nodig hebt, is erg afhankelijk van het materiaal dat je wilt bewerken. Daarnaast is het soort bewerking uiteraard van belang. Omdat geen klus hetzelfde is, zijn er vele soorten zaagbladen te koop. Ze zijn gemaakt van hard metaal, hebben meer of minder tanden en ze kunnen diverse snijdieptes aan. Op het gebied van cirkelzagen zijn er bijvoorbeeld zaagbladen verkrijgbaar met verschillende diameters. Er zijn speciale zaagbladen voor de bewerking van vele materiaalsoorten, zoals laminaat, hout, metaal en dakplaten. Decoupeerzaagjes zijn te koop in handige sets van meerdere exemplaren. 

Zaagbladen van topkwaliteit

Bij Hubo vind je alleen zaagbladen van hoge kwaliteit. Met deze zagen is het mogelijk heel precies te zagen. Hoe meer tanden een zaagblad heeft, des te nauwkeuriger je kan werken. Bij grof werk kan je snel stukken zagen met een blad dat een klein aantal tanden heeft. Wil je echter meubelpanelen zagen voor een kast, dan wil je graag een nette zaagsnede. Om dit te bereiken is het werken met een zaag met veel tanden het beste. Twijfel je over het kiezen van een zaagblad voor jouw zaagmachine? Vraag onze medewerkers dan om advies.