1-16 van 102 producten

Slijpschijf voor je slijpmachine

In je slijptol zijn verschillende soorten slijpschijven te zetten. Zo kan je de slijpmachine voor een groot aantal verschillende klussen gebruiken. Er zijn speciale slijpschijven verkrijgbaar voor de bewerking van allerlei materialen. Bij Hubo kan je zowel een enkel exemplaar kopen als een handige voordeelverpakking met meerdere schijven. 

Soorten slijpschijven

Welke slijpschijf je het beste in je haakse slijper kunt plaatsen, is afhankelijk van het soort bewerking en het te bewerken materiaal. Wil je met de slijpschijf metaal polijsten? Is het de bedoeling om middels een slijpschijf steen door te slijpen? Of zoek je een slijpschijf om beton te bewerken? Er zijn kortom vele mogelijkheden en dit bepaalt je keuze. Zo zijn er onder meer afbraamschijven leverbaar voor metaalbewerking. Als je harde stenen of dakpannen wilt doorslijpen, zul je bijvoorbeeld veel hebben aan een diamantschijf. Elke doorslijpschijf heeft een bepaalde diameter en in het midden een gat van een bepaalde grootte. Hierop dien je te letten, zodat de slijpschijf goed in je slijpapparaat past. 

Koop de juiste slijpschijf bij Hubo

Hubo heeft een breed assortiment met slijpschijven van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor onder meer diamant doorslijpschijven en afbraamschijven. Deze slijpschijven zorgen dat je met de nodige kracht en precisie kunt slijpen. Hierdoor slijp je elk werkstuk gauw in de gewenste vorm. Denk aan het doorslijpen van tegels voor je badkamer, metalen buizen van de waterleiding en stenen voor een bestrating. Het winkelpersoneel van Hubo vertelt je graag meer over de verschillende slijpschijven.