1-16 van 108 producten

Schroeven met je boormachine: bits

Wil jij je boormachine gebruiken om schroeven aan te draaien? Dan heb je een schroefbitje nodig dat past op de betreffende schroeven. Een bitje is een verwisselbaar hulpstuk voor je schroefboormachine. Je bevestigt het eenvoudig in de boorkop van je elektrische boorapparaat. Voor ieder type schroef is een schroefbitje verkrijgbaar. Je vindt deze bitjes bij Hubo. 

Uitgebreid assortiment schroefbits

In het aanbod van Hubo zitten onder meer Torx bitjes en schroefbitjes voor schroeven met een kruiskop. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Omdat je tijdens het klussen te maken hebt met allerlei soorten schroeven, is het slim om een bitset aan te schaffen. Voor veel voorkomende typen schroeven heb je dan altijd het juiste bitje in huis. Daarnaast kan het voor het aandraaien van schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen handig zijn een losse bithouder paraat te hebben. Hiermee verleng je de boormachine een stukje en dan kan je er vaak beter bij. Verder vind je adapters, schroefhulpstukken en extra sterke bitjes, zoals torsiebits en impactbits, in ons assortiment.

Bitjes en bitsets aanschaffen

Bij Hubo hebben we schroefbits en bitsets voor elke toepassing en ieder budget te koop. De bitjes zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te bevestigen aan je accu boormachine. Je wisselt gemakkelijk tussen het ene en het andere bitje. Door je elektrische boormachine te gebruiken als schroevendraaier kan je snel werken en schroeven stevig aandraaien. Een bitset is lekker compact en dat biedt het nodige gemak bij het meenemen en opbergen.