1-16 van 342 producten

Boren en accessoires voor boormachines

Voordat je gaat boren met je boormachine is het belangrijk om te checken of de juiste boor in het apparaat zit. Om goed te kunnen boren, heb je een boor nodig die past bij het materiaal waar je een gat in wilt boren. Hard materiaal zoals beton of steen vraagt om een ander type boor dan bijvoorbeeld zacht hout. Daarnaast heb je een boor nodig met de correcte maat, zodat het gat niet te groot of te klein wordt. Bij Hubo vind je voor elke boorklus het juiste gereedschap

Een goede boor kopen

Er zijn veel verschillende soorten boren verkrijgbaar. De boren zijn meestal vernoemd naar het materiaal waarvoor ze geschikt zijn, zoals een metaalboor of houtboor. Daarnaast zijn de namen van boren vaak afgeleid van het soort bewerking. De centreerboor en de bekistingsboor zijn daar voorbeelden van. Materiaalsoort, maat en type bewerking zijn kortom belangrijk bij het bepalen van je keuze. Daarnaast moet je er op letten dat de boor in de boorkop van je boorapparaat past. 
 

Diverse boorsets en booraccessoires

Bij Hubo zijn een groot aantal boren los verkrijgbaar, maar we hebben ook handige boorsets te koop. Zo kan je bijvoorbeeld een vijfdelige set betonboren kopen. Ook zijn er sets met zowel boren als bits verkrijgbaar. Daarnaast kan je voor allerhande booraccessoires bij Hubo terecht. In ons assortiment vind je onder meer snelspanboorkoppen, boorhouders en verlengstukken voor speedboren. Om je spiraalboren in optimale conditie te houden kan je bijvoorbeeld een slijpapparaat aanschaffen.