Schakelklokken

Filter producten

Prijs
1-6 van 6 producten

Schakelklokken: tijdige uit- of inschakeling

We hebben tegenwoordig veel waardevolle bezittingen in huis. Dit is helaas erg verleidelijk voor dieven. Zodra ze in de gaten hebben dat je niet thuis bent, loop je kans dat ze toeslaan en je kostbare spullen stelen. Door een schakelklok in het stopcontact voor verlichting te plaatsen ben je inbrekers te slim af. Je stelt hierop snel de gewenste tijdstippen in waarop de lampen in de woonkamer aan of uit moeten gaan. Ongewenste indringers zullen hierdoor denken dat je thuis bent en dat schrikt af. Hubo heeft diverse handige tijdklokken in het aanbod.

Een tijdschakelaar gebruiken

Het gebruik van een schakelklok is zeer eenvoudig. Er zijn simpele modellen waarmee je een dagprogramma kunt instellen, maar ook uitgebreidere exemplaren die een weekprogramma aan kunnen. Of wat dacht je van een digitale tijdschakelaar waarmee je meerdere apparaten in je huis automatisch kunt aanzetten en uitzetten? Een tijdschakelklok is ideaal als inbraakpreventie, maar het biedt je zelf ook het nodige gemak. Zo is het bijvoorbeeld fijn als er al een lampje brandt in de hal rond de tijd dat je thuiskomt. Je hoeft dan niet in het donker te zoeken naar de schakelaar.

Voordelige tijdschakelklok nodig? 

Zoek je een goedkope tijdschakelaar voor je verlichting of andere elektrische apparaten? Dan heb je in de winkels van Hubo volop keuze. Ook online kun je bij ons een scherp geprijsde tijdschakelklok kopen. De tijdklokken bieden je extra veiligheid en het nodige comfort. Daarnaast kunnen ze ook een energiebesparing opleveren.