Draadloos

1-16 van 108 producten

Draadloze schakelaars: groot bedieningsgemak

Dankzij draadloze schakelaars is het mogelijk om de verlichting en allerlei elektrische apparaten in je huis op afstand te bedienen. Voorbeelden hiervan zijn een afstandsbediening voor ledlampen en een controller voor het aansturen van elektronica via een app op je smartphone. Hubo biedt je de keuze uit verschillende praktische oplossingen. Deze slimme vindingen zijn bovendien scherp geprijsd.

Apparatuur draadloos bedienen

Op het gebied van draadloos schakelen komen steeds meer producten op de markt. Je kunt er je hele huis mee automatiseren. Zo zijn er onder meer handige draadloze oplossingen op het gebied van de beveiliging van je huis, zoals een draadloze alarmset. Hiermee kun je op iedere gewenste plek eenvoudig en snel een raamsensor, camera of bewegingssensor plaatsen. Zo’n beveiligingssysteem werkt middels een zender en een ontvanger die draadloos met elkaar communiceren. Voor zo’n beetje elk elektrisch apparaat is een draadloze schakelaar in te stellen, bijvoorbeeld via een inbouwschakelaar. Ook de montage van een nieuwe deurbel wordt erg eenvoudig met een draadloze deurbelset

Aansturing via afstandsbediening of smartphone

Dankzij bepaalde slimme draadloze schakelaars is het mogelijk om op je smartphone of tablet meldingen te krijgen van je alarmsysteem. Zo kun je vanaf elke locatie een oogje in het zeil houden en snel ingrijpen als er wat aan de hand is. Daarnaast kun je zo ook vanaf een ander adres de verlichting of de verwarming in je huis inschakelen. Er is kortom ontzettend veel mogelijk met draadloos schakelen. Bij Hubo geven we je graag meer informatie over deze domotica voor je Smart Home.