Sierbelijsting gips/polystyreen

Filter producten

Prijs
1-16 van 16 producten

Sierlijsten voor langs je plafond

Wist je dat sierlijsten het plafond een prachtige afwerking kunnen geven? Het aanbrengen van decoratieve lijsten langs de bovenkant van de muren geeft jouw interieur een moderne of klassieke look. Er is enorm veel keuze en je kan de plafondlijsten in iedere kleur schilderen. Zo maak je ze passend bij de rest van je woninginrichting. Deze fraaie lijsten koop je voor een lage prijs bij Hubo. 

Decoratieve plafondlijsten plaatsen

Sierlijsten zijn zeer eenvoudig aan te brengen met speciale montagekit voor objecten van polystyreen. Om je materiaal op de juiste lengte en onder de gewenste hoek te zagen kan je gebruik maken van een verstekbak. De plafondlijsten zijn erg decoratief, maar ook functioneel. Je kan er bijvoorbeeld lelijke naden en scheuren mee wegwerken. De lijsten vormen een fraaie overgang van plafond naar muur en ze zijn ook geschikt voor andere decoratieve doeleinden. Wat dacht je van een chique omlijsting van deuren of een stijlvolle onderlijst van een wandplank? 

Voordelige sierlijsten kopen

Bij Hubo kan je kiezen uit een groot assortiment plafondlijsten. Voor iedere stijl zijn er modellen leverbaar, van ingetogen tot uitgesproken. Je geeft je interieur in een handomdraai een nieuwe uitstraling. De decoratieve plafondlijsten zijn in elk vertrek toe te passen en je kan ze iedere gewenste kleur geven. Ze bieden vele mogelijkheden om je huis te verfraaien. Met sierlijsten krijgt je creativiteit kortom volop ruimte. Hubo geeft je graag advies over het werken met sierlijsten en we voorzien je ook graag van de juiste toebehoren.