Glas/Steen/Wol/Tempex

Effectieve tochtwering in je huis aanbrengen

Heb je last van tocht in je huis? Dat is vervelend, maar gelukkig zijn er tal van effectieve tochtwerende artikelen bij Hubo verkrijgbaar. Naden en kieren langs ramen en deuren zijn vaak de veroorzakers van tocht. De koude luchtstroom geeft je de rillingen, ook al staat de verwarming hoog. De oplossing van dit probleem bestaat uit het dichten van de kieren en naden. In het aanbod van Hubo vind je hiervoor onder andere handige tochtstrippen en inbouwprofielen.

Tocht weren met slimme tochtoplossingen

Tochtwering voor deuren en ramen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er inbouwprofielen die je in het kozijn van een raam of deur plaatst. Ook is het mogelijk om een tochtstrip op het kozijn te plakken. Om tocht langs de onderzijde van een deur te verminderen, kun je een speciale dorpelstrip monteren. Verder is de brievenbus in een voordeur of gevel vaak een bron van tocht. Dit probleem is op te lossen door een goede brievenbusafsluiting met een klep en/of borstel aan te brengen. Tochtafsluiters voor brievenbussen, tochtprofielen en tochtstrips koop je voor lage prijzen bij Hubo. 

Je woning voor weinig geld tochtvrij maken

Voorzie je ramen, deuren en brievenbus van tochtwering en voel je weer comfortabel in je eigen huis. Door je woning tochtvrij te maken bespaar je bovendien op het energieverbruik van je verwarming. Goede tochtwering langs deuren en ramen hoeft niet veel te kosten. Hubo hanteert namelijk lage prijzen. Controleer dus gauw je huis op tochtplekken en breng tochtoplossingen en isolatiemateriaal aan.

Filter producten

Prijs
1-16 van 34 producten

Tempex gebruiken voor isolatie

Tempex is een andere naam voor piepschuim, oftewel geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze kunststof is oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor isolatie, maar het kent ook vele andere toepassingen. Tempex is een van de voordeligste isolatiematerialen die er zijn. Het materiaal is zeer licht en bestaat voor zo’n 98% uit lucht. Dit maakt het ideaal om gebouwen er op een goedkope wijze mee te isoleren. Verbeter de isolatie van je huis voor weinig geld en kies voor de laag geprijsde tempexproducten van Hubo.

Je huis isoleren met tempex platen

Binnen je woning is tempex isolatie te gebruiken op vele plekken. Tempexplaten zijn ideaal om vloeren, daken en muren beter te isoleren. Dit lichtgewicht isolatiemateriaal is erg gemakkelijk aan te brengen, dus je kan snel werken. De platen zijn bij Hubo in verschillende afmetingen verkrijgbaar en je kunt ze zelf eenvoudig in de gewenste maat snijden. Voor een nette afwerking kun je gipsplaten over het tempex heen plaatsen. Tempex is vochtbestendig en het heeft een lange levensduur. De isolatiewaarde is bovendien zeer hoog, dus je zult gauw een lagere energierekening hebben.

Goedkope tempex piepschuim isolatieplaten kopen

Zoek je goedkope isolatieplaten om zelf te verwerken? Kies dan voor tempex. Dit isolatiemateriaal is bij Hubo te koop in voordelige pakketten met meerdere platen. Je kunt kiezen uit tempexplaten van verschillende diktes. Dikke isolatieplaten zijn perfect voor het isoleren van je dak. Dunnere exemplaren komen goed van pas voor vloerisolatie. Koop tempex bij Hubo online of kom naar een van onze lokale bouwmarkten.