Daklijsten

Filter producten

Prijs
1-6 van 6 producten

Daklijsten: bescherming van je dak

Het belangrijkste doel van een daklijst, een uitspringend soort plank langs de dakrand, is de bescherming van het dak. Het dankrandprofiel voorkomt dat wind en regen onder de dakbedekking kunnen komen en schade aanrichten. Daklijsten zijn verkrijgbaar in diverse materialen, bijvoorbeeld hout en aluminium. Een extra brede of versierde daklijst wordt ook wel aangeduid met de term kroonlijst of windveer. Goedkope dakprofielen vind je bij Hubo.

Een dakrandprofiel monteren

Zorg met de montage van een daklijst voor een degelijke dakrandafwerking. Dit garandeert een goede waterdichting. Dakranden zijn namelijk kwetsbaar, zeker als het om vocht gaat. Plaats dus daklijsten en voorkom problemen met water, ongedierte en vogels. De aanwezigheid van goed bevestigde dakprofielen zal de levensduur van je dak kortom enorm verlengen. Dakrandprofielen kun je zelf eenvoudig en snel aanbrengen langs zowel een plat dak als een schuin dak. Het assortiment van Hubo bestaat uit rechte daklijsten en speciale exemplaren voor de afwerking van de buitenhoeken.

Voordelige dakprofielen kopen

Werk de randen van het dak van je huis netjes af met de laag geprijsde daklijsten van Hubo. Er is een ruim aanbod. Plaats via onze webshop online je bestelling of bezoek een van onze winkels bij jou in de regio. Twijfel je welke soort daklijst je het beste kunt kopen? Wil je advies over een goede aanpak voor het dak van jouw woning? Stel je vragen gerust aan onze medewerkers. Zij zijn deskundig op het gebied van dakprofielen en helpen je graag op weg.